Pobytové víkendy

 

 

Intenzivně jezdecké pobytové víkendy

 

Již tradičně nabízíme pro všechny děti i náctileté pobyty u koní během školního roku. Tyto pobyty jsou vhodné pro všechny se zájmem o koně, kteří se chtějí zdokonalit ve svých jezdeckých schopnostech a užít si víkend plný zábavy, ježdění a dobrodružství. Účastníci se budou podílet na každodenním chodu ranče, jezdit na koních formou výuky na jízdárně i vyjížděk do terénu. Jezdíme dvakrát denně a k tomu máme naplánovaný doprovodný program (teorie o koních, hry, péče o koně, atd.) Děti jsou na pobytech rozděleny do skupin na ježdění podle jezdeckých zkušeností tak, aby si pokročilí jezdci zajezdili a začátečníci se naučili základy. 

 

Bydlení a stravování 

Ubytování přímo na ranči – kapacita 12 lůžek. Stravování plná penze, obědy dovážíme z nedaleké restaurace (snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře) a pití po celý den.   

Aktuální termíny pobytů podzim 2024 

1. Podzimní pobyt – pátek 4 .10. 2024 až neděle 6. 10. 2024

  • Příjezd v pátek v 17 hodin a odjezd v neděli v 17 hodin
  • Cena 2500,-Kč

 

V případě zájmu o pobytový víkend v jiném termínu, než jsou vypsané, nás zkuste kontaktovat a něco vymyslíme 🙂

Placení pobytu

Platba probíhá ve dvou částech – ihned po potvrzení volného místa na pobytu stačí poslat přihlášku na mail l.sotolarova@seznam.cz a zaplatit zálohu ve výši 1.000,- Kč. Doplatek se platí při předání dětí na ranči v den začátku pobytu.

Více informací o pobytech a jejich obsazenosti na tel. +420 739 903 116 (Lenka Motalová)

Pobyty budou uskutečněny při minimálním počtu 6 lidí. Maximální počet 12 účastníků.

Přihláška